Golden Triangle

Golden Triangle

Golden Triangle Tour Kanthi Sewa Mobil - Wisata Nyaman

Hot

Friday, January 5, 2018

Golden Triangle Tour Kanthi Sewa Mobil - Wisata Nyaman

January 05, 2018 1

Segitiga sing sarwa kalebu telung komunitas kutha sing misuwur ing India Lor - Delhi, Agra, lan Jaipur. Komunitas kutha iki nduwe mayoritas atraksi ing India Lor lan dumunung ing tetep mlaku 6-7 jam saka siji liyane. Wilayah kutha iki minangka pusat tujuan liburan ing India Lor. Akeh juru panemune seneng neliti pucuking segi telu sing apik banget. Kanggo pindhah ing wilayah kutha iki, padha seneng mobil rental. Sewa otomatis ngidini para pengunjung nyinaoni panggonan sing misuwur ing India Lor kanthi serem. Segitiga sing sarwa apik yaiku sawijining bunderan ing antara India lan India.

Delhi iku kutha sing bisa ditemtokake ing India. Wis katon akeh domain. Wis katon kamulyan saka kaping triumph lan maneh lan umume tumble kanggo puing-puing geni. Saiki dheweke dadi ibukutha pulitik ing India lan diakoni minangka ibukutha sosial India kanthi efektif njaluk mobil rental kanthi jujur ​​marang biaya sewa bathin kanggo neliti Delhi lan atraksi kasebut. Individu saka kabeh bagean bangsa ngumpul ing Delhi kanggo nggawe gabungan sosial. Ana akeh destinasi liburan ing India. Mayoritas atraksi utama India sing bisa diverifikasi ing alam. Kutha iki minangka Red Fort, Jama Masjid, Qutub Minar, Gapura India, Makam Humayun, Rashtrapati Bhawan, Makam Lotus, lan liya-liyane. Kuil Akshardham, bangunan sing dikhususake kanthi komposisi sing digawé anyar iki uga minangka panggonan liburan terkenal ing Delhi. Wisatawan bisa nyinaoni saben atraksi kasebut kanthi nyenengake karo rental mobil Delhi. Ana akeh organisasi penyewaan mobil ing Delhi. Siji bisa

Agra minangka gol kang paling misuwur ing India. Taj Mahal minangka daya tarik nyata kutha. Individu saben-saben ngunjungi Agra kanggo ndeleng ponder struktural saka Taj Mahal. Taj Mahal minangka salah sawijining Seven Wonders of Modern World. Iki minangka landmark paling apik ing India. Iku narik ing akeh panemu gedhe ing India. Situs internet ing India. Iku simbol industri pariwisata India. Kajaba Taj Mahal, atraksi agra Agra nggabungake Makam Akbar, Makam Itmad - ud - Daulah, Benteng Agra, Fatehpur Sikri, lan liya-liyane. Nggawe agra otomatis Agra lan pirsani kabeh destinasi vacationer iki. Siji bisa tanpa akeh babagan nemu akeh spesialis rental otomatis cedhak Stasiun Kereta Api Agra.

Jaipur, ibukotane Rajasthan uga kutha pengunjung sing penting ing India Lor. Ngemot akeh wisatawan lokal. Sebagean benteng nyata lan omah kraton uga dikemas ing Jaipur. Sebagéan saka destinasi vacation terkenal ing Jaipur yaiku Hawa Mahal, Benteng Amber, Istana Kutha, Benteng Jaigarh, Benteng Nahargarh, lan liya-liyane. Benteng Golden disusun ing pinggir rental otomatis Jaipur bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo entuk Fort Amber lan neliti kota-kota sing beda-beda. Jaipur uga disebut minangka Shoppers 'Paradise. Wisatawan bisa ngapusi blanja jendhela ing Jaipur.
Read More